Sportvloer fitness nodig?

sportvloer_fitness
Sportvloer fitness nodig?

 

Bent u op zoek naar geschikte PVC tegels voor uw sportvloer of fitness ruimte? Duurzaam, eenvoudig te leggen en tegen een scherpe prijs?
De sportvloer PVC tegels van FlexTec zijn zeer geschikt. De vloer bestaat uit kliktegels van PVC en is zeer geschikt om toegepast te worden als sportvloer in fitness ruimte. Een sportvloer krijgt vaak veel te verduren. De vloer in een fitness ruimte dient bestand te zijn tegen vuil en stof, veert het liefst iets mee en moet ook geschikt zijn om zware toestellen te plaatsen.

 

De PVC tegels van FlexTec zijn zeer geschikt om toegepast te worden sportvloer in de fitness ruimte.


De eenvoudige installatie en de gunstige prijzen van het vloersysteem maakt het een zeer economisch interessante oplossing voor de vloer in een fitness.

 

Belangrijke voordelen van sportvloer fitness:
- de vloer is sterk en slijtvast
- bestand tegen vuil en stof
- de geluiddempende, goede antislipwaarden en verende eigenschappen van de vloertegels
- de vloer is eenvoudig te leggen en ook weer te verhuizen
- een relatief goedkope oplossing door de scherpe prijs

 

Wilt u graag verdere informatie over oplossingen voor uw sportvloer fitness en wilt u nadere informatie over de prijzen van deze PVC kliktegel vloeren?

Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op voor speciale projectprijzen. Ons salesteam is u graag verder van dienst!

 

FlexTec biedt naast oplossingen voor sport en fitness vloeren, ook oplossingen voor o.a.keldervloeren, garagevloeren, werkplaatsvloeren, magazijnvloeren en andere commerciële en industriële vloeren.

kunststof vloeren garage

kunststof vloeren kantoor

kunststof vloeren kelder

PVC vloeren voor beurzen