Kunststof pvc kliktegels

kunststof pvc kliktegels
Kunststof pvc kliktegels

 

De kunststof pvc kliktegels zijn ontwikkeld als een duurzame en flexibele vloer oplossing.

De kunststof kliktegels hebben een puzzel profiel aan alle vier de zijkanten waardoor de kunststof pvc kliktegels op een eenvoudige wijze met alleen een rubberen hamer in elkaar getikt kunnen worden.

 

Kunststof pvc kliktegels kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Zowel in commerciële en industriële toepassingen als in een residentiële situatie. Denk hierbij aan garagevloeren, werkplaats vloeren, magazijnvloeren, winkelvloeren, fitness en sportvloeren maar ook zelfs bij keukenvloeren.

 

De kunststof pvc kliktegels van FlexTec zijn zeer geschikt voor deze toepassingen. Daar waar vloeren veel te verduren krijgen, kunnen de pvc kliktegels goed worden toegepast. De kunststof pvc kliktegels zijn bestand tegen vuil, stof, veel voetstappen en overig transport en in een aantal gevallen ook tegen zwaar materiaal.

 

De eenvoudige installatie en de scherpe prijzen van de kunststof kliktegels maakt het een zeer economisch interessante oplossing voor de vloer in bij diverse toepassingen.

 

Belangrijke voordelen van de kunststof pvc kliktegels:

- de vloer is sterk en slijtvast

- bestand tegen vuil, stof, vele oliën en chemicaliën

- de geluiddempende en goede antislipwaarden van de vloertegels

- de vloer is eenvoudig te leggen en ook weer te verhuizen

- een relatief goedkope oplossing door de scherpe prijs

 

Wilt u graag verdere informatie over oplossingen voor uw winkelvloer wilt u nadere informatie over de prijzen van deze kunststof pvc kliktegels?

Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op voor speciale projectprijzen. Ons salesteam is u graag verder van dienst!

kunststof vloeren garage

kunststof vloeren kantoor

pvc vloeren fitness

PVC vloeren voor beurzen