Garagevloer PVC tegels

garagevloer_pvc_tegels
Garagevloer nodig?

 

Bent u op zoek naar een geschikte vloer van PVC tegels voor uw garage? Duurzaam, eenvoudig te leggen en tegen een scherpe prijs?
De garagevloer uit PVC tegels van FlexTec is zeer geschikt. De vloer bestaat uit kliktegels van PVC en is zeer geschikt om toegepast te worden als garagevloer. Een garagevloer krijgt vaak veel te verduren. De vloer in een garage dient bestand te zijn tegen vetten, oliën, chemicaliën, stof, maar ook in enkele gevallen tegen zwaar materiaal.

De PVC tegels van FlexTec zijn zeer geschikt om toegepast te worden als kunststof garagevloer.
De eenvoudige installatie en de gunstige prijzen van het vloersysteem maakt het een zeer economisch interessante oplossing voor de vloer in een garage.

 

Belangrijke voordelen van dit vloersysteem voor een garage:
- de vloer is sterk en slijtvast
- bestand tegen vetten oliën en chemicaliën
- de geluiddempende en goede antislipwaarden van de vloertegels
- de vloer is eenvoudig te leggen en ook weer te verhuizen
- een relatief goedkope oplossing door de scherpe prijs

 

Wilt u graag verdere informatie over oplossingen voor uw garagevloer wilt u nadere informatie over de prijzen van deze PVC kliktegel vloeren?

Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op voor speciale projectprijzen. Ons salesteam is u graag verder van dienst!

 

FlexTec biedt naast oplossingen voor garage vloeren, ook oplossingen voor o.a.keldervloeren, winkelvloeren, werkplaatsvloeren, magazijnvloeren en andere commerciële en industriële vloeren.

kunststof vloeren kelder

kunststof vloeren kantoor

pvc vloeren fitness

PVC vloeren voor beurzen