Garage vloer egaliseren en afwerken

PVC-kliktegel-garagevloer-egaal
Garage vloer egaliseren en afwerken

Vaak zijn garagevloeren niet in al te beste staat en zijn ze oneffen of beschadigd. Om toch een strakke vloer te krijgen is het vaak nodig om de garagevloer eerst te egaliseren alvorens hem te kunnen afwerken. Met het gebruik van PVC garagevloertegels is egaliseren in de meeste gevallen niet meer nodig. De harde PVC tegels zijn zeer duurzaam en kunnen eenvoudig over de oude garagevloer heen gelegd worden. Dit is door het interlocking systeem zeer eenvoudig zelf te doen.

 

De vloer tegels zijn verkrijgbaar in verschillende motieven en zijn een praktische en kosteneffectieve oplossing om uw garagevloer mooi af werken.

 

De garagevloertegels kunnen zowel in particuliere of professionele garages en showrooms worden toegepast. Daarnaast zijn de tegels tevens zeer geschikt om als magazijnvloer toegepast te worden.

 

Heeft u interesse of wenst u nadere informatie te ontvangen over het gebruik van PVC kliktegels als afwerking voor garagevloeren, neem dan contact met ons op of kijk in onze webshop. We zijn u graag van dienst.

 

pvc vloeren fitness

PVC vloeren voor beurzen

kliktegels PVC voor magazijnen